perjantai 6. joulukuuta 2013

''MYDAY'' VIDEOTA JA ITSENÄISYYSPÄIVÄ TANSSIT

''myday'' videota keskiviikolta. en kuvannut kuvannut kaikkea mitä tein esim.syömistä ja ym. en halunnu kuvata aamurutiinii sun muuta koska video olis venyny liian pitkäks mutta tarkotuksena olis laittaa viikonsisällä videoo mun perus meikistä. halusin nyt tehä tälläsen ja ekaa kertaa editoin D: toivottavast piditte ja jättäkää kommenttii mitä mielt olitte c:!


torstaina meillä oli koulussa itsenäisyyspäivä tanssit. menin kouluun 8aikaa ja meillä oli tanssiharkat viel eka tunti. meillä koulus ruokala koristeltu hienost ja ruokana oli karjalanpaistia. ruokatuntiakin oltiin saatu venytettyä 15minuutilla. 12aikaa meillä alko sitten tanssit. mulla ei ollut varsinaista tanssiparia mutta tanssin suurimmaks osaks venkun kans. koulupäiväst jäi hyvä fiilis c:
koulun jälkeen mentiin kaupungille. olin nukkunu viimepäivien aikaa normaalia vähemmän joten meinasin nukahtaa sinne. kävin syömäs perheen kanssa koska hetan 6vuotis synttärit ja äitin ja iskän 16vuotis hääpäivä.

mekko - h&m - 12.95e


3 kommenttia:

  1. hei ihana blogi sulla :-) tykkään sun tyylistä! Sait uuden lukijan :-3 käyhän kurkkaas munkin blogia :--) http://katriina-janette.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kiva blogi sulla, jään vielä kurkkailee :3 tässä ois mun jos kiinnostaa c: http://mirasieni.blogspot.fi/

    VastaaPoista