tiistai 26. toukokuuta 2015

TATUOINTIAIKA VARATTU JA ULKOILUA

Heipä hei !

Pitkästä aikaa kunnon kuulumis postaus. Viimeviikolla alko viimeinen koeviikko tältä lukukaudelta. Kokeet meni suhteellisen hyvin kaikki. Pääasiassa oon panostanu tässä kurssissa psykologiaan ja kuvikseen, ja ainakin psykasta sain 9 taas todistukseen :)


Ja ehkä kiinnostavampana kaikista kuulumisista on mun varattu tatuointiaika ensvuoden tammikuulle, Joo vähän kyllä harmittaa kun menee noin pitkälle, mutta se oli INKKU :lla ensimmäinen vapaa-aika helsingissä. Tarkotuksena olis siis hakata oikeaan pohkeeseen lätkähanskat. Tyyliltään ei tule ihan samanlainen, mitä olin paperille suunnitellut, mutta luotan täysin Inkun ammattitaitoon! Tulossa on siis hieman realistisempaa ja hillitympiä värejä. Tatuoinnista tehdään mahdollisimman muokattava jatkoa kannalta eli siihen on mahdollista vetää jatkossa päälle paksut ääriviivat ja värit jos haluan. 


Viimeviikolla ja tälläviikolla on jo tullu ravattua kavereiden kanssa ulkona niin syömässä kuin istuskelemassa. Onneks jatkossa on tiedossa tätä paljon lisää, koska kohta alkaa kesäloma. En oikeesti osaa sisäistää, että kohta se taas alkaa. JA SYNTTÄRINI ja kaikki.

Keskiviikolle on varattu kesätyöhaastattuluun aika. Jännittää, koska en muista yhtään työn kuvaa, mutta onneksi sain jotain tietää tallennetun työhakemukseni avulla. Toivottavasti työ olisi hajautettua, niin pystyisin tilaisuuden tullessa myös olla yhden kaverin iskän kesätöissä. 

Yleisesti mulle kuuluu siis hyvää ! Tarkotuksena olis lisätä tänne osto- ja yksi meikkipostaus vielä, mutta saa nähdä milloin ;)

pusspuss 
Sina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti