sunnuntai 7. helmikuuta 2016

SALON LUKION JUHANNUSYÖN UNI

 Hei !


Osallistuin tänä lukukautena järjestettävään Salon lukion musiikkiteatteriin. Musiikkiteatteri on tapana järjestää koulussamme joka toinen vuosi. Tänä vuonna koulumme esitti esitetään William Shakespearin Juhannusyön uni. Prokkis kesti yhteestä puoli lukuvuotta ja esitykset esitettiin tammikuun aikana. Ohjaaja toimi Arto Lindholm. 

Oma osuuteni oli musiikkiteatterissa esittää tarinan Herneenkukka -nimistä keijua. Toimin myös maskeeraus tiimissä. Usein meikkejä tuli tehtyä parhaimmillaan kolme ennen esitystä. Oli hauskaa päästä kokeilla tekemään oikeita lavameikkejä, ja vielä muille kuin vaan itselleen.

Voin sanoa, että projekti oli raskas. Tuntui, että projekti oli pitkään hajanainen. On varmast koulun tiloissa hankala hallita yli 70 oppilaan ryhmää. Päivät olivat usein pitkiä, ja loppua kohden koulussa vietettyjä tunteja tuli usein yli 12. Kuitenkin tämä kaikki oli sen arvoista. Oli hauskaa nähdä kuinka porukka tiivistyi loppua kohden huomattavasti. 

Esityksiä kertyi esitettäväksi 10. Kaikesta stressistä huolimatta porukka pystyi pitämään hauskaan niin lavalla, kuin kulissien takana. Monet meistä vielä yllättyivät kuinka paljon yleisöä näinkin moneen esitykseen päätyi katsomaan. Oli hauskaa kuulla kuinka monet tulivat vielä katsomaan toisen tai kolmannen kerran esitystä !






Kuitenkin kaiken kivan on joskus loputtava. Porukkamme järjesti yhdessä after partyt, johon yllättävän moni tuli juhlistamaan prokkiksen loppumistä. Oli hauska nähdä kuinka esiporukat koulustami lyöttäytyi yhteen, ja pitivät yhdessä hauskaa. Ihan mahtava porukka. Tätä kaikkea tulee ikävä :( Kiitos kaikille !








pusspuss 
Sina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti