tiistai 13. toukokuuta 2014

LINNANMÄKI 2014

 perjantaina menin venkulle yöksi ja aamupäivällä lähettii samaa matkaa junaasemalle. me lähettiin puol12 junalla helsinkii. oltiin vähän ennen yhtä pasilan asemalla ja käytii nopeesti hesessä. syömisen jälkeen suunnattiin lintsille. huvipuistot on niin ihanii koska ihmiset on ihanan ilosii. oli ihana olla korkeissa laitteissa ja nähä helsingin maisemia. oi että rakastan sitä kaupunkii.

uskalsin mennä ukkoon sekä kingiin. kingi on se uus laite joka noisee hitaasti 75m korkautee ja tulee vapaa pudotuksella alas. olin siin laitteessa kerra enkä halunnu mennä enää toisen kerra. se oli simmonen laite joka piti kokee kerra. ihana jännitys mahassa ja kädetki vähän tärisi. ainakin näki hyvin maisemii ylös mennessä xd ukossa en ollut ennen käyny mutta sen jälkeen kun uskalsin mennä nii teki heti mieli mennä toisen kerra. laite ei tuntunu ollenkaa nii pahalt miltä näytti mutta ainahan se niin menee.

oli kyl ihan loisto päivä tytsyjen kanssa ja sääkin oli suotuisa vaikka eka luvattiinki pilvistä säätä. oon totaalisesti rakastunu tohon ben&jerrys jätskii missä on sitä keksi taikina. namnam. illemmalla lähettii sitten janeten tädin kyydillä saloon.

ääh. blogini teksti on tosi tökkivää. en oo hyvä  kirjottaa asioi ja siks panostanki blogissani kuviin. toivottavast teit ei haittaa mun sönköt sepostukset xd













2 kommenttia:

  1. Ite en enää edes uskalla tai halua mennä yhteenkään laitteeseen. D: taidan olla vanha :D
    Ja mun mielestä sun blogia on kyllä tosi kiva lukea. Ei siinä tekstissä mitään vikaa ole. c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. itse tunsin lintsillä itseni ehkä vähän vanhaksi kans xd mutta tosi kiva kuulla ! :)

      Poista