tiistai 8. heinäkuuta 2014

HIUS PÄIVITTELYÄ (vaihteeksi)

ostin palkan saatuani lisää hiusta ja tällä kertaa ajattelin kokeilla jotain uutta. ostin rapunzellista 60cm pitkät laineikkasta hiusnauhaa. hiusnauha oli noin metrin pituinen ja painoi 100g (eli samanpainoinen/samanverran hiusta kuin 50cm pidennuksissä).
värjäsin pidennykset Biozellin punaisella ''chili pepper'' ja oranssilla ''mandarin'' nimisillä color maskellä. värjäsin juuresta lähtevän hiuksen punaisella keskiosaan asti ja latvat jäivät oransseiksi. annoin värin vaikuttaa n.10minuuttia. hiuksiin sai helposti värjättyä ''liukuvärjäyksen'' ihan käsinkin.

1.värjäsin hiukset
 2. leikkasin sopivan pitusiksi
3. ompelin 2samankokoista nauhaa yhteen
4.  kiinnitis clipsit

pidennyksien oikea hinta oli 110euroa mutta löysin sopivasti netistä koodin jonka avulla sain alennusta 5euroa. tilauksessa oli ilmainen postikulu ja mukana tuli lahja ''simple hairdo'' mutta en saanut selvää miten sillä tehtäisiin kampaus xd
yllättävän yksinkertaista ja helppoa. hiuksiini tuo mukavaa kerrosteliaisuutta ja luonnollisuutta vanhat pidennykset.  nää hiukset on mun mielestä sairaan kivat ja ihanan kesäiset. + kuvien ottamisen jälkeen olen tehnyt muutaman takun hiuksiini mutta ne sitten näkyy ensi kuvissa :)
 mitä pidätte vai jäikö vielä jotain kysyttävää ? :)

6 kommenttia:

 1. aiiivan ihanat! :)) mietin vaan mitä pidennykset tykkää color maskista? oon ymmärtäny että niille ei saa käyttää rakennepaikkaavia tuotteita :oo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aijaa :oo ite en ookkaan kuullu tommosta ja joo en tiiä saako käyttää. mä kokeilin eikä näistä oo mitenkää lähteny pituutta tai tullu karheimmaks ym. nää on ennemminki pidemmä aikaa ollu simmoset sileet mitä yleensä pidennykset on kun ne ostaa :) no en tosiaan tiiä mutta mä kokeilin ja hyvin se tarttu eikä pidennykset menny mitenkää huonoon kuntoon :)

   Poista
  2. no hyvä kuulla! :) mut tämmöne yleinen vinkki ku vaikka lakkaa tai muuta ostaa pidennyksille niin kannattaa tsekata se incredients-lista purkista ja tarkistaa ettei siel oo mitään protein-sanaa sisältävää ainesosaa, esim "wheat protein". se voi mun lukeman mukaan pilata pidennykset! toinen tämmönen on kuulemma "keratin".

   Poista
  3. kiitoskiitos tiedosta :) aina oppii uutta !

   Poista