lauantai 5. tammikuuta 2013

kiittämätön ruma lapsi joka yritti parhaansa ja lähti

heeij !

ihan ekana tähän että olisko kiva jos tekisin jonkun videon missä meikkaan mun perusmeikin tai laitan mun hiukset ? kommenttia kiitos c:

ja noni. nyt on sitten 2ensimmäistä koulupäivää kulutettu joululoman jälkeen. onneks meille ei enään pitäis tulla niitä henkilökunnan lomautuksia koulussa vaikka siinäkin oli hyviä tuolia esim. remmot tunnit mut ne sitten mulla ainakin kostautui huonommissa numeroissa. nyt mun 3lukkari tuntuu aika raskaalt vaikka onkin lyhyemmän olosia päiviä mutta aineet ovat hieman vaikeempia. 
perjantaina menin kaupungille ja vietin siellä sitten iltani. oon ollu nyt vime aikoina todella vittuuntunut kaikesta. enkä oikeen tiiä miks kun kaikki vaan sattuu ottamaan päähän mutta ehkä se nyt taas tästä. ja tämän takia en mennyt tänään mihinkään.


mutta tän postauksen aihe olikuintin ihan eriasia. nimittäi lävistys/lävistykset. mua on nyt viime aikoina alkanut kiinnostaa tuo septumi lävistys eli sonnirengas. mun vanhemmat on luvannu mulle napakorun riparin jälkeen koska etin mun 4mm venarin pois (tarkoituksenani on kuitenkin ottaa vielä venarit korviin ja venyttää ne 8-10mm molemmat. en halua isoja vaikka mielestäni 20mm venytys olisi kiinnostava mut jos sattuukin silleen että haluan että se palautuu niin olis siihen sit mahdollisuus). haluaisin niin sanotusti vaihtaa sen napakorun septumiin. mulle on kuitenkin sanottu ei lävivtyksille naamaan mutta odottakaan vain kun saan niiden päät kännettyä tai sitten odotan siihen että saan omalla luvalla ottaa lävistyksen. hahaha. paitsi että sit kuulemma lennän kotoa mäelle mutta ihan sama. septumista ei jää näkyviä arpia ja sen saa ''piilotettua'' helposti. mielestäni myös angel bitesitkin olis ihanat ja näin mutta kattoo sitten mitä aika tuo tullessaan c:


7 kommenttia:

 1. Juu tee sellanen video !

  VastaaPoista
 2. Videot on jees :) sul on kiva blogin ulkoasu, ihanku syöksyisin johonki avaruuteen :D

  http://riikka-mariansalaamattomatelamat.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Angel bites on nolo emoscenehorojen juttu ja venytykset on muuten vaa rumia.

  Mulla on itellä napakoru ja haaveilen septumista. Septumin otto kuitenkin taitaa jäädä välistä, korvikset ja napa taitaa riittää. Vanhuuskin alkaa painaa päälle, niin ei septumikaan enänä kivalta näyttäis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eks emoscenehoro käsitys oo jo vähän vanha juttu xd ?

   Poista
 4. :-D:-Dyritäks olla joku hipsteri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. öö xd nosiis mulle on sanottu et mun tyyli on hipsterimäinen mutta en itte luokittelis itteeni mihinkään yhteen tyyliin xd

   Poista
 5. Tee meikki videoo :)

  VastaaPoista