torstai 10. tammikuuta 2013

too dead to die.

helou c:
eikiva. unohdin suoraan sanottuna maanantaina mun aukinaisen pyörän kaupungille ja vasta seuraavana aamuna kun mun piti lähtee kouluun tajusin et mun pyörä jäi sinne. kuinka noloa. no tietenkin kun menin koulun jälkeen kattoo sitä niin ei se siellä enään ollut. vituttaa tämmönen muttaa oma oli vikani. mä vain sitten kävelen kesään asti ja toivon että saan mopon sitten synttärilahjaks.
tänään sitten menin kaupungille ja jouduin lähtee siel aikasin äitin kyydillä kun mulla on kai tän pyörä jutun takii kotiarestia. mun pitäis selvittää se mun iskän kanssa kuulemma mutta mä en aijo sen kanssa puhua ellei se alota keskusteluu koska se teki taas selväks tän asian suhteen ettei halua puhuu. no onneks ei oo ensimmäinen tämmönen tilanne. haha.
unohdin tänään myös mun Lana Del Rey levyn kotiin kun piti ottaa se kouluun koska aamunavaus. ei tokii ottanu sekin taas päähän, mut sen tilalla soi sitten the beatles. saatiin muuten todistuksen tänään ja ei nyt ollu mitään kehuttavaa. no parannan tähän jaksoon sitten tainno yritän ainakin.1 kommentti: