keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

and the snakes start to sing


tänään olis jannan kanssa meillä. perus dataus ja pelattiin candy crush ja kuunneltiin hyvää musaa. tuunasin jannan green dayn bändipaidan. mun äiti toi jossain vaihees meille heseruokaa. namnam. janna sitten lähti tossa kasin aikaa meil ja nytoon vaan tehny läksyt harvinaisen aikasin koska usein teen ennen nukkumaan menoa joskus 12aikaa D;


ostin tossa n. viikko sitten uuden puhelimen iphone4 joka makso 399e koska vanha oli ihan mäsä. oli kyllä hyvä oston. ja se on varmaan ainoo järkevä asia mitä saan mun rippirahoilla ostettua xd nyt on menny vaan jotain pikkurahaa ihan turhaa mutta elämäähän tääkin on eikä tää tähän lopu c: mutta tossa puhelimessa on 8GB muisti jonka luulis mulle riittävän kun kesällä ostan spotify premiumin nii ei tarvi ladata mitän musaa kun en ikinä ole saanu aika ladattua kunnolla musaa. 
ostin samalla glitterist tohon silikooni suojakuoret jotka makso 7.90e. tosi söpö pinkki kisuli. tääkin on varmaan ys syy miks just iphone koska tohon saa minkälaiset vain kuoret c:

vähän aika ostin noi aurinkolasit h&m 7.95e ja oon kattonu jo niit jostain joulukuust asti ja puhunutki ihmisille kuinka haluan ne ja sen hatun mikä mulla nyt on. täydellistä. ostin ton rannekorun seppälästä 3.95e mun lahjakortilla jonka mun äiti löysi jostain.

pekka ja maija ♥


1 kommentti:

  1. Sinulle on haaste blogissani ! :)
    http://elanhetkessa.blogspot.fi/2013/03/mina-rakastan.html

    VastaaPoista