tiistai 2. huhtikuuta 2013

HUOMIO HUORRAAAA ♥


hahha. olen ihana tai sitten en. ton viimesen postauksen voi tosiaan unohtaa koska sehän oli aprillipila xd ettete musta pääse eroon vaikka haluaisitte c:

pääsiäisen vietin torstaista sunnuntaihin mun isovanhemmilla eräjärvellä joka on jonkin verran matkan päässä tampereesta. matkalla poikettii vaihteeksi  nopeasti ideaparkissa. mukaan sitten tarttui muutama vaate ja koru. päivät kului nopeasti ja sain olla rauhassa lomailemassa vaikka kellon siirto sekoittikin mun unirytmin.

mustavalko raidalliset housut - newyorker 29.95
musta risti t-paita - newyorker9.95
pääkallokoru - newyorker 3.95
toppi - carlings 12.95

++ kaupoist ei löytyny sopivii vanssei jotain laiton sit tilaukseen miesten malliset mustat ♥


koi kala jolta puuttuu selkäevä D;
sunnuntai ja lauantain välisen yön olin venkullä yötä jossa oli sit adli, janette, janna, anna ja laurakin mukana. oi ihanania neitokaisia kaikki ! mulla on ihania ystäviä joita rakastan. toivon et muillain olis samanlaisia c:
janna lainas mulle 2mm ja 4mm venarii. toiseen meni heti 4mm koska siin on ennenki ollu jo 4mm ja nyt molemmille suustana 10mm ja ihanteena 16mm ;__; täytyy kattoo tuleeko vanhemmat vastaan. vähän tultuu silt.tänään koulupäivä ja mua väsytti aivan saaaairaast. sen jälkeen menin kaupungille + mäkkiin ja vietin aikaa janna. anna. venku ja adlin kanssa. illemmalla kävelee koirien kans mettää ja siinä tämä päivä meniki


2 kommenttia:

  1. ei vittu mä menin toho sun aprillipilaan.. :D onneks et lopeta, sun blogi on ihana! c:

    http://storyofmylife-tytti.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. mä luulin ettei kukaa aprillannu mua D: menin halpaa C: mut ihanaa ku et lopeta, tykkään seurata sun blogia :>>

    marymaxx-maailma.blogspot.com

    VastaaPoista