sunnuntai 5. toukokuuta 2013

IHAILEMANI NAISET LANA & KAT

joo. varmasti kaikilla on ihailemiaan ihmisiä ja niin kuuluukin olla. niitä on hieno seurata ja miettiä minkälaist olis mahdollist nähdä heitä. musta jokainen saa ihailla ketä haluaa. vaikka sitten elävää tai kuollutta, isoisää tai maailmankuulua laulajaa mutta jokaisen muun pitää kunnioittaa sitä. tiedän itekkin etten vähän aikaa sitten ylistäny mitää esim 1d mutta nyt oon tajunnu et eihän muutkaan piikittele mun musiikki makuu juurikaa niin miks mun pitäs niiden.  

LANA DEL REY 

monet on varmaan huomannutkin ja tietää kuinka tykkään lanast. aloin kuunnella sitä kesällä '' video games '' sinkun jälkeen. eka naurettii mun äitin kanssa kuinka se kuulosti hassulta moggerrukselt koska huulibotokset mutta kun kuuntelin enemmän rakastuin lanaan. kesällä kuuntelin jatkuvasti lanaa kun siltä ilmestyi born to die albumi. 
lanalla on ihana ääni joka on laaja äänialaltaan ja omalla tavallaan erinlainen. lana on erittäis kaunis ja toimiii myös mallina. tykkään sen tyylistä vaikka se ei olekkaan saman tapainen kun omani. ui tämä on täydellinen nainen. ihanaa tasapainotusta huudolle ja tykkään kuunnella huonoina päivinä.  lana on saanu mut itkemään sen '' blue velvet '' kappaleella kun kuulin sen ekaa kertaa ja '' ride '' kun se tuli kouluradiosta. '' blue velvet '' myös oli h&m mainoksessa jossa itse lanakin toimi mallina. youtubesta löytyy monia muitakin biisejä mitä ei löydy '' born to die '' levyltä. 
olen kuunnellut lanan live vetoja youtubest ja tykkään niistä jopa enemmä kun levylt joten kannattaa mennä kuuntelee ! 16.6.13 lana tulee suomee ja me mennää sillo jannan kans keikalle. jee. seisomokatsomo joten mennää heti aamulla jonottaa. siit tulee ikimuistone päivä koska paras musa ja seura c;

KAT VON D

tämä on toinen nainen ketä ihailen. seurasin pitkän aikaa tv tullutta kat von d tatuointi liikkeen jatkoja tatuointi tarinoista. olen jo pitkän aikaa ollut kiinnostunut tatuoinneista mutta tämä nainen sai aikaa kunnon huuman niitä kohtaan. haluisin et musta tulis suomen kat von d mutta luulen et se vaan jää haaveeks xd kat von d tatuoinnit ovat parasta luokkaa ja on hyvin arvotettu tatuoija-artisti. katiltä on tullut muutama kirja ja hänellä on oma meikki sarja. omana haaveena olisi saada kat tatuoimaan itselleni jonkun kuvion. toivon ettei tämä jäisi vain haaveeksi koska olisi varmasti hienoa mennä sen eteen sönkkäämään kuinka ihannoin tätä. 
ps. sen kissa on maailman sulosimpii :3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti