torstai 9. toukokuuta 2013

TAIVAALLISIA KAKKUJA

tähä ekaks onnittelut venlalle ja adalmiinalle 17kk ♥
aww. nää tytöt on yks maailman parhaimmist pareist !

'' polje sitä mopoo '' 
täl viiko mul oli maanantain, tiistai ja keskiviikkoo mun mopokortin teoria tunnit jotka oli vitun rentoin jossa join vaa cocacolaa ja syöin jäätelöö annan kanssa. ajan nyt kevyt nelipyöräkortin salon dreamdriverissa. ajan nelipyörä kortin koska haluun mönkijän. samal kortil saisin ajaa myös mautoo. WIHII. en pysty käsittää et mul vois olla reilu kuukauden pääst mönkijä ja pääsisin ajelee koska mun pitää venaa 1.6  mun synttäreihi et pääsen ajotunneille. en oo viel varma millo mull on teoriakoe koska mul ei oo viel kiire mut se on aika jees koska todennäkösest mul ei oo siin mitää aikaa koska lukihäiriö. hyvä näin.


meijän koulus tanssittii välkäl magarenaa sydämmen muotoses ringis ku oli joku tukari juttu. ja toki mentii annan kans mukaa vähä heiluttaa peppuu c: keskiviikko meil oli enkun koe joka meni taas vähän päin pyllyä. haha. muuten koulus on menny ihan normaalist ja huome on nyt matikan koe. jee enää jotain 3viikkoo kouluu \,,/

keskiviikko ja helatorstai
olin ennen vikaa teoriatuntii kaupungill venku ja adlin kans ja teoriatunnin jälkeen menin takas ja tyyppejä oli jo ilmestyny vähän enemmä. janna, laura, janette, adli ja venla venas mua. istuttii hetki heses ja sen jälkee lähettii toril viettää aikaa. kuitenkaa ei kauaa ehitty olee ku lähettii janeten kans tankil, käytii moikkaa claudiaa, meil ja niill ja siin sit meniki yllättävä kauan. sen jälkee ku palattii otettii muutama kuva ja lähettii tallustelee abc ostaa karkkia. karkit ostettua saavuttii venkul ja alettii veittää kunnol iltaa. illan aikaa katottii huone 1408 nimine leffa joka oli joku kauhu kai. oli mun mieles ainakin hyvä ! aamulla katottii viel the omen joka oli kans hyvä c: venkulta lähettyäni hyppäsin meijän autoo ja nokka kohti lohjaa ja lukan harkkoja. siinä se loppu päivä kulukin ja nyt istun täs.

















jee. tiistaina BMTH \,,/
uujee tulee varmaa parast ku lähetää puol 1 junal hesaa ja siit sit jonottaa c:





3 kommenttia: