torstai 1. elokuuta 2013

LINNANMÄKI 290813

eli otsikosti varmaa otti selvää että olin maanantaina lintsillä lauran, adlin, venlan ja eemelin kanssa. me lähettii joskus puol11 aikaa salost junalla ja sitte saavuttii pasilaa joskus 12aikoihi käytii kaupas ja suunnattii linsille. siit joskus tunnin pääst eemeli tuli sinne ja nii. ostin toki rannekkee niinku muutki ja söin kivasti ja join cocacolaa hmm niinku kesänjokasena päivänä (xd). sitte joskus 11aikaa tultii saloon ja jalatki oli jo sen verra kipeet et huomas et olin kävelly taas vähä enemmä ku normist. mutta oli kyl hauska päivä ♥

4 kommenttia:

 1. ootsä niinku ton eemelin kanssa yhessä vai mikä teiän juttu on ? c: sun blogi vaikuttaa tosi kivalta vaikken oo kauheen kauaa viel ehtiny seuraa ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olenolen ja kiitos c: pahoittelen kun vastaaminen kesti xd

   Poista
 2. joo ei mitää xd kui teil on toiminu toi suhde ku asutte kummiski sen verran kaukana toisistanne ? o: :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nii en oikee itekkää tiiä xd onhan meil ollu taukoi johtuen just osittai meijä välimatkast. osan mielest on varmaa turhaa et ollaa yhes koska kaukosuhde mut nääh emmä pidä sitä niin suurena asia koska ei me koskaa olla nähty koko aja ja me puhutaan kuitenki päivittäin c: tärkeet on vaa osaa luottaa toisee. kaikille ei sovi kaukosuhteet mut joillekki sopii niinku esim mulle c:

   Poista