maanantai 12. elokuuta 2013

OMA TYYLI

halusin nyt kirjottaa mulle tärkeestä asiasta eli tyylistä. mulle oma tyyli on tärkee juttu. totta kai kuka vaan saa tulla antaa mulle negatiivista kommenttia esim siitä kun käytän paljon silmämeikkiä tai käytän poikien vaatteita mutta mua sinänsä se ei kiinnosta koska minähän itse kannan ne vaatteet ja meikit ja se on osa mua.

 joskus menin muiden mukaan pukeutumisessa ja hain hyväksyntää mutta sitä virhettä en enään tee. mun mielestä massa on perseestä ja se on surullista että jotkut turvautuu siihen. mutta osa haluu pukeutua niin eikä se oo väärin kaikkihan me ollaan erinlaisia.
vaatteet

- mun mielest vaatteiden pitää olla rentoja eikä niinkää puristaa tai tuntuu epämukavilta. joskus on mukava näyttää omaa vartaloa ja joskus taas mukava laittaa iso miestenpaita päälle. 
- olen rakastunut parivuotta sitten kauluspaitoihin ja olen edelleen. ne on vaan niin mukavia ja sopii hyvin farkkujen kanssa.
-  useimmista vaatteistani löytyy jotain näyttävää kuvitota esim. galaksi housut tai takki, raita kauluspaita. on joskus mukava olla se joukosta erottuva ja kokeilla jotain erinlaista.
- mulla on aina kireät housut en pidä niinkään löysistä farkuista tai housuista ja lökäreissä kukaan mua ei ees näe koskaan xdmerkkituotteet

 - on hyvä juttu koska se takaa usein myös laatua mutta mä en juokse oikeestaan merkkien perässä muutakun kengissä ja yksittäisis vaatteissa. kengissä sen takii usein ostan jotain merkkii koska sillon ne usein kertää ainakin vuoden jatkuvassa käytössä
- tietysti kannattaa ottaa selvää siitä merkistä mitä harkitset ja kyllähän siitä nopeesti kommenttia kuulee 
- jotkut hakee merkkivaatteilla arvostusta ja hyväksyntää mutta mä en koe sitä niin tarpeellisenaasusteet

- asusteita voi olla monenlaista ja niiden avulla monesta tylsästä asuasta saa kiinnostavan.
- käytän aina koruja kunhan vain muistan laittaa eli joskus vähän unohtuu.käytän käsikoruja ja korviksia. mullahan on molemmissa korvissa 2reijät ja tarkotuksena olis ottaa toiseen viel enemmä ja sit ne venarit viel jossain kohtaa. 
-oon nyt koht 1,5 käyttänyt kangaskassia jatkuvassa käytössä ja se on jotenki vaan nii helppo, rento ja yksin kertane. niitä on helppo löytää makeilla kuvioilla ja vaikka piirtää ihan ite. 
- nyt mönkijää ajaessa oon kokenu helpommaksi repun mutta en oo vielä varma mitä käytän kun koulu alkaa
hattu tuo rentoitta ja kukkahattutädin fiilistä mutta silti asuassa voi olla asennettameikki

- meikin avulla pystyy korostamaan omaa kauneuttaan ja peittämään kasvojen huonot puolet
- pitkät ripset ja rajaukset korostavat silmiä
- pidän muotoilluista kulmakarvoista
- itse pidän tummasta meikistä mutta joskus laiskottelen ja käytän luonnollisempaa meikkiä
- tyykkään täyttää tekoripsiä
- en käytä mitään meikkiä huulissani ellei niihin ole sattunut menemään puuteria tai meikkivoidetta :okirpputorit

- käyn aika usen kirppiksillä kiertelemässä ja ennen ostin siel enemmä vaatteita kun nykyään koska enään ei niin löydy mieleisiä. silti usein löytää hyviä löytöjä kunhan muistaa tarkistaa hinta laatusuhteen ja tarkistaa että se esine minkä ostat on ehjä.
- kirpputoreilta ostettuja vaatteita on myös mukava tuunata oman mielen mukaan pienellä vaivalla ja säästää samalla rahaa ja tulee hyvä mieli mieluisesta löydöstä.tatuoinnit ja lävistyket

- joidenkin tyyliin kuuluu lävistykset ja tatuoinnit mutta mulla ei vielä. mutta aijon heti hankkia kun ikä riittää
- tatuoinnit ovat mun mielest ihan vitun siistejä ja somistavat/komistavat kehoa ja on hieno että taiteen avulla saadaan ikuinen muisto jostain tärkeästä asiastaoma juttu

- erinlaisuus on hyvästä ja mun mielest jokasen pitää saada pukeutuu oman mielen mukaan miten tykkää. huono homma on jos miettii liikaa muiden mielipiteitä ja se pitäis mun mielest unohtaa.
- muista voi ottaa vaikutteita mutta suora matkiminen on perseestä
- vaikka saisikin negatiivista kommenttia niin siitä ei kannata välittää koska usein saa silloin myös paljon positiivista kommenttiahaha. toivottavast piditte vähän erillaisesta postauksesta. pahoittelen etten osannu kirjottaa asiaa niinkuin olisin halunnu mut uskon et ymmärrätte nyt ees vähä enemmä mistä mä tykkään c:


7 kommenttia:

 1. asiaaa !!
  y0ur-dolly.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. "meikin avulla pystyy korostamaan omaa kauneuttaan ja peittämään _karvojen_ huonot puolet"
  :0 meikkaatko tuherot piiloo. hämmennyin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo siis tossa on kirjoitus virhe ja tarkotan toki silla kasvojen huonoja puoli xd mutta kiitos että ilmoitit koska en ite aina huomaa kaikkia c:!

   Poista
 3. XDDDXDXDXDDD EN PYSTY SINA RAKASTAN SUN KIRJOTUSVIRHEITÄ XDDXDXDXD mm tuo ^ oikeesti nauran tääl yksikseni aww ootpa hassukka c:: mutta joo, tykkäsin täst postauksesta ja saat kuulla karvojen huonoista puolist sit koulussa ei vittu oikeesti XDXDXDXDXXDDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikää xdd en voi kyl itekkää muutaku nauraaa xdd eijumalauta xdddd

   Poista
 4. mahtavaa! tälläsiä ihmisiä enemmän.
  http://www.6secondpoison.blogspot.fi/

  VastaaPoista