torstai 19. helmikuuta 2015

120 COLOUR PALETTE

Vihdoin oon päässyt kunnolla käyttämään mun 120 palettia. Tilasin paletin joululahjaksi itselleni pretty.fi :stä pitkän haaveilun jälkeen. Paletti sisältää laajan väriskaalan ja hintaa oli noin 20€. Värien pigmenttisyys on vaihteleva, mutta suurin osa käyttämistäni väreistä ovat hyviä. Pettymyksen mulle toi punaiset väri, joita on vähän. Onneksi paletti sisältää laajan valikoiman sinisen ja vihreän sävyjä, joita ruskean jälkeen tulee eniten tarvittua. 

Viime aikoina oon yllättävän hyvin jaksanut panostaa meikkaamiseen ja itseni laittamiseen. Oon kokeillut paljon erinlaisia meikkejä, ja rakastunut huulten meikkaamiseen luonnollisella nudella. Toivottavast saan jatkossakin räpsittyy tänne kuvia meikeistä, mikäli teitäkin kiinnostaa :)

Hyvää päivän jatkoja !

4 kommenttia:

 1. vihdoin oot oppinu tekemään eyelinerin loppupään teräväksi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa mennä kattomaan mun vanhoja kuvia jossa näkyy että eyelinerin loppupää on ollu aina terävä. Kyllä eyelineri tyylini on hieman ehkä vaihtunut toivottavasti parempaan suuntaan tottakai, mutta ei ne koskaan oo ollu mitenkään tylppiä. Tai jos sitten on ollu niin viittitkö linkata vaikka jonkun kuvan nii voisin itsekkin hahmottaa mitä ajat takaa :)

   Poista
 2. Tosi nätti meikki! :) Itekki näin keväällä huomaa että tulee laittauduttua paljon enemmän.

  Mulla on vähä huonoja kokemuksia noista jättipaleteista, tosiaan kun ne voi vaihdella niin se laatu ja se pigmentisyys. Mulla on yks iso paletti, jossa kirkkaat oli suoraansanottuna perseestä niin melkee puoli palettia meni hukkaan. Mut joo, varmaan hinta kertoo aika paljon. Esim Sleekin paletissa on ihan hyväpigmenttiset kirkkaat ei mikään kallis sekään, mut sit muutaman euron halvemmassa beaty.ukn paletissa laatuero en selvästi paskempi ja tuntuu että saa hieroa puoli tuntia väriä luomiin et se tarttuu ::DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeesjees. Ite en tosiaan oo testannu vielä kaikkia värejä, mutta kyllä olen itekkin muutaman löytänyt jossa on todella huono pigmentti. En ehkä ite jatkossa tule ostamaan näytä samoja, mutta tää paletti on hyvä just ensimmäisiin isojen palettejen oston harkintaan mielestäni, koska hinta on suht. alhanen :) Ensikerralla kokeilen sitten taas ehkä hieman jotain kalliimpaa ja toivottavasti laadukkaampaa.

   Kiitos hyvästä kommentista :)!

   Poista