tiistai 24. helmikuuta 2015

OSTOKSIA part.23544637

Perjantaina olin perheeni kanssa turussa. Me käytiin turun museossa, turun keskustassa,  myllyssä sekä skanssissa. Museo missä kävimme oli Aboa Vetus ja Ars Nova. On kiva käydä aina jossain museossa tai vastaavassa samalla kun mennään johonkin viettää perheen kanssa aikaa, usein shoppailu tarkoituksessa. Turun keskustassa kävin nopeasti juoksemassa punanaamion ja cypershopin läpi. Punanaamiosta harkitsin pitkään arpilakan ostamista sekä duo -ripsiliimaa, mutta tälläkertaa tavarat saivat jäädä vielä hyllyyn odottamaan. Cypershopista mukaan tarttui ihana kissapussukka ja septumin 4mm mustat piikit, joille hintaa tuli yhteensä 4euroa.

Lomalla jonakin päivänä juoksin taas radiokirppiksen toiveekkaana läpi. Nykyisin löydän enään harvemmin vaatteita, vaikka olenkin harvinaisen hyvä tonkimaan kirppiksillä. Tällä kertaa mukaan tarttui ihanan raikas kaulustapa ja kauan harkitsemani pitsitoppi. Kotona kokeillessani toppia rakastuin siihen välittömästi. Se oli juuri sillainen mitä olin etsinyt kesäksi varten. Todella erinlaista mitä mulla yleensä kaapista löytyy, mutta pidän siitä kovasti. Kauluspaidan kohtaloa harkitsen kovasti. Leikkaus ei ole ehkä paras mahdollinen, joten harkitsen sen tuunausta kesää kohti. Saa jäädä nähtäväksi mitä keksin sille.

Täytyy tunnustaa ehkä hieman nolokin asia. Vaikka kuinka naisellinen pyrinkin välillä olemaan en lähes koskaan kuitenkaan käytä hajusteita - en dödöä tai hajuvettä. En koskaan oo vaan tullu ostettua hajuvettä ja no dödöt on jääny kaapinpohjalle pyörimään. Ainoastaan joskus urheilun yhteydessä saatan käyttää dödö. hehe. Oon pitkään jo kylläkin harkinnut hajuveden ostoa ja viimein tein sen. Prismasta jäi mukaan -30% ollut hajuvesi käteen. Ehkä viimein melkein 17 vuotiaana olis hyvä harjotella hajuveden käyttöä, vaikka ei kukaan koskaan asiasta mainitessa ole paheksunut asiaa. 

Tarjoustalosta tai tokmannista mukaani tarttui halpa huulikiilto, jonka pitäisi turvottaa huulia. Oon aikasemminkin omistanut vastaavan, mutta olen hukannut sen. Viimeaikaisen ihastukseni takia huulimeikkeihin ostin uudestaan kyseisen tuotteen, vaikka en allekirjoitakkaan huulten turpoamista. Muuten kyllä semi hyvä tuote hintaan nähden.

1 kommentti:

  1. Nuo on kyllä ihanan tuoksusia nuo Christina Aguilera hajueet. Mul on ollu melkee kaikki ne :D Tekis mieli ostaa taas uus, mut on 3 hajuvettä käytössä joten saa oottaa ainaki siihen et yks loppuu ;)

    VastaaPoista