sunnuntai 24. helmikuuta 2013

RIPPILEIRINI

5 päälimmäistä fiilistä leirilstä:

1. liiallista jeesustelua
2. ei ollu millonkaan nälkä
3. vapaa-aika oli parasta
4. hyvät isoset
5.  monopoli & cocacola

mitä tulee mieleen leiristä:

oppitunnit, ruoka, vapaa-aika, skapat, kuuume, nauru, black veil brides, mirka, laulu, myöhä nukkumaan meno, jumalanpalvelus,  avenged sevenfold,  rihumine, uusiin ihmiin tutustuminen, janna, päänsärky, mässäily, lana del rey, ulkoilu, meikkaaminen, hauskanpito, iltaohjelma, ruoka, ruoka, ruoka, aikainen herätys, popitus, ikävä, loman tuhlausta, vittuilua, naurua jne 


lähin 16päivä lauantaina rippileirille naarilaan hiihtolomalla. 
leiri kesti 7päivää mutta tulin kipeeks tiistaina joten mut tultiin hakee kotiin keskiviikko aamuna ja heitettiin takas sitten torstai iltana. leiri kului nopeasti ja tuli vietettyä hauska viikko.


jossain vaiheessa tuntu että joi jeesus juttu tulee jo korvista ulos mutta kyllähän siitä hyvin selvittiin. eikä se ees ollu niin paha mitä luulin. oppitunnit oli kyllä tylsin osa koko leiristä. ihan silti hienoo miettii toisesta näkökulmasta maailmaa mutta mulle ei kuitenkaan tullu mitään valaistusta.


isoset hoiti kyllä hienosti hommansa niin nuoret kun aikuisetkin, kiitos siitä heille. ajattelin että voisin itekkin mennä isoseks vaikka koulutus kestääkin puoltoista vuotta. olisin sitten -00 isonen mutta en oo ihan varma koska en varmaan oo kahen vuoden päästä enään salossa koska opiskelu mutta eihän mikään ole vielä kirkossa kuulutettua.


mulla oli mun kanssa samassa huoneessa janna ja mirka. tunsin molemmat jo ennestää. janna hhaha ja mirka on mun kanssa samassa koulussa. pelattiin monopolia, popitettiin, herkuteltiin, puhuttiin paskaa asiaa, riehuttiin, nukuttiin, syötiin, laulettiin jne. mulla oli kyllä leirin paras huoneseura !



 tollanen tuli tehtyä yhdellä oppitunnilla. ranskanletti joka kirtää tollee jännästi.


10.3 konfirmaatio ja sitä odotellessa !




2 kommenttia: