maanantai 17. kesäkuuta 2013

160613 LANA DEL REY

menin  lauantai iltana jannalle ja jäin sille yöks. vietettii siinä sitte iltaa janeten kanssa ja kuunneltii musaa. valvottii viel yöllä jonku aikaa ja pölötettii kakkaa. kumpikaa ei viel sillo sisäistäny mitä oli tapahtumassa.

 aamulla herättii joskus 9aikaa ja alettii siit sit laittautuu rauhassas. me lähettii 11.30 junalla kohti pasilaa ja saavuttii sinne 1aikaa. suunnattii suoraa asemalta hartwall arenalle ja löydettiinki se suhteellisen nopeest. kun oltiin käyty paikalla palattii takas kun käytii hakee hesest ruokaa. syötiin sit ulkoo kylmässä tuulessa hese ruokaa ja katottiii pahast lokkeja jotka haaveili meijän ruuasta. 

me jonotettii siel sit suurin piirtein 6tuntii ja suurimman osan ajasta seisottii sateessa. onneks janna oli miettiny säätä ja ottanu parikin sateenvarjoo mukaan. viimeset tunnit alko kuluu hitaammi mut mikäs siin odotellessa hyvin tyyppien vieressä. tietenki olis ollu kivempi jos olis enemmä aurinko paistanu mut en jaksa valittaa 

päästii aika eteen vaiks tuntiinki vast 1aikaa. juostii sit vaan jannan kans ostaa nopeest paidat ja suunnattii permannolle. ja sit me tajuttii jannan kans et me seisottiin siin 2rivissä. mikä unelma.8aikaa kari tapiiri alotti lämppärinä ja jännitys vaa tiivisty vaiks en edelleenkää tajunnu mitä on tapahtumassa.

siinä kello jotain 21.10 lana asteli lavalle huujojen ja kiljahdusten saattelemana. se alotte cola biisillä. lana näytti vielä kauniimmalta livenä kun kuvissa ja sen ääni oli vielä upeempi nii en voinu muuta kun itkee ja koittaa laulaa mukana. en voi sanoin kuvailla sitä fiilistä. oon vaan nii onnelline. lanan esitys oli loistava ja se otti yleisön loistavasti mukaan. kävi vielä kiittelemässä keikan lopussa permannon edessä. aw ihana nainen. 

esityksen jälkeen suunnattii haltioissa jannan kanssa kohti pasilan juna asemaa. sen jälkee kun oltii säädetty tarpeeks nii päästii junaa. olo oli mahtava mut sitä söi vähän nälkä. ei oltu jannan kanssa 10tuntii. onneks ku päästii saloon käytii heti hakee grilliltä ruokaa. ruoka paransi fiilistä ihan huippuun. oli ihana päästä nukkuu näin hyvän päivän jälkeen. 

kiitoskiitoskiitos jannalle ja muille lana faneille. ja tietenki lanalle ♥

sori kun kuvat on aika huonoja. laitan mahollisimman nopeest siitä paidasta kuvaa ja parista uudesta vaattesta ja hiustuotteesta c:


11 kommenttia:

 1. vähäkö olitte eessä!:D mäki oisin halunnu :< lana on nii kaaaunis<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jepjep c: mut oon ihan varma et se tulee viel suomee koska yleisö oli ihan paras joten sinne sit vaa ! ja nii se on ;__;♥

   Poista
 2. me: hey lana!
  lana: yes?
  me: what's lana backwards?
  lana:.....

  VastaaPoista
 3. olihan siinä vielä yks rivi parannettavaa c;; bvb:n keikalla jyrätään pikkuemot vittuun ja mennään mahdollisimman eteen eikö?

  VastaaPoista
 4. Ää ihanan hyvin näit! Ihana keikka ja Lana<3

  VastaaPoista
 5. kivan olonen blogi ja sika siisti banneri! :)
  http://www.6secondpoison.blogspot.fi/

  VastaaPoista