keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

HIUSTEN HOITO SINAN TAPAAN

päätin tehä nyt vähän erimmallaisemman postauksen koska TEITÄ LUKIJOITA ON NYT 90 !
uiui kiitos teille kaikille ! sitku tulee 100täytee nii teen viel jotain erikoisempaa c:

hiustenleikkaus. mun hiukset on ollu kohta 2vuotta saman malliset. oon leikannu koht 2vuotta itte hiuksiani koska oon kyllästyny kampaajien yli lyhyisiin hiuksii. säästää myös ihan mukavasti rahaa kun leikkaa ite. mun hiukset on vähän yli olkapäiden ja ne uppoo just sopivasti tonne mun pidennysten väliin.

1kuva. tässä on mitä käytän ja ainoastaa hiusväri puuttuu mutta siitä oon ennen jo lisännyt kuvia. kuvat menee järjestyksessä hiustenpesusta valmiiseen päähän. 


2kuva. tässä on nyt mun shamppoot ja hoitoaine. käytän 2shamppoota vuorotellen mutta enimmäkseen käytän tota punasta(vasemmassa reunassa) joka on värjätylle hiuksille niinkuin myös toi hoitoaine(oikeessa reunassa). liila(keskimmäinen) on tarkotettu hennoille ja latteille hiuksille. näitä löytyy lähes joka kaupasta.

 2-3 e/kpl


3kuva. käytän näitä 2-3kertaa viikossa. color mask pitää mun punaista väriä yllä ja sen pitäis samalla hoitaa hiuksia. löytyy vain kampaamoista. toinen noista on hiusnaamio jonka pitäis kosteuttaa ja korjata hiuksia. oikeesti nää on auttanu ja just kosteuttanu mun kuivia latvoja. suosittelen molempia !

color mask n.16-17 e
hiusnaamio n. 6-7 e


4kuva. herbinan muotovaahto jonka on värjätyille hiuksille. tuoteselosteessa lukee että antaa erittäin voimakkaan tuen mutta en ole aivan samaa mieltä. vaikka kuivaisin hiukset hiustenkuivaimella ne eivät kuitenkaan tule kauhesti tuuheimmiksi. kuitenkin hyvän tuoksuihen mansikan haju on ! keskellä on lämpösuoja jota käytän hieman ennen kun kuivaan hiukset jollon laitan vain latvoihin. kun suoristan hiukset levitän koko hiuksiin. pieni liila purnukka on hiuspuuteria. puuteria laitetaan hiusten tyveen ja hierotaan tai tupeerataan. todella voimakasta ja pysyy kauanhiuksissa. lähtee vasta pesun jälkeen. helpottaa huomattavasti tuuhean kampauksen saamista. 

muotovaahto n. 4-6 e
lämpösuoja n.6-7 e
hiuspuuteri n. 6-7 e


5kuva. käytän tällä hetkellä wellan hiuslakka mutta sain jannalta synttärilahjaksi myös ton toisen lakan. wella on mun ehdoton suosikki ja ostan sitä lähes aina kun vaan mahdollista. molemmat näistä tekee tehtävänsä.

lakka n. 4 e


6ja7kuva. tuolta näyttää mun hiukset  valmiiina. kuvassa näkyy myös mun vanhat mustat hiustenpidennykset noitte mun punaisten kanssa. kuvasta näkyy hyvin kuinka noi on lyhentynyt paljon mutta onhan nää jo puol vuotta vanhat. toivottavast tykkäsitte tämmösest vähän erilaisesta postauksesta c:6 kommenttia:

 1. Mun antama colormask siellä c;; Ja toi on ostettu iha prismast et kyl niit löytyy iha kaupastki jos on hyvä valikoima! c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. uu tiiän c: mut siis laitoin toho sen takii noin koska salon prismas sitä myydään siel sen takii koska samasrakennukses on kampaamo :oo ja koska ihmiset on vitun laiskoi eikä jaksa mennä sinne kampaamoon ostaa xdd

   Poista
 2. kenen paita mm. kenen on. AHAHHAHA JA SE LAKKA PERKELE koska lainasit keväällä koko ajan mun lakkaa XDXDDXDXDXD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sinun hieno paita ;__; ja nii mut kyllähän nainen säkin oot mun lainannu c;;

   Poista
 3. Sul on sika hyvä väri päässä... Aikoinaan menin värjäämään mustasta punaseen ja pihistelin sitte että "en mä tarvii ku yhen värinpoiston" yhellä mentiin eikä kyllä riittäny, mut nyt ku ne on aikansa haalentuneet ni alkaa tulee kivan värisekski jo. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aijaa D; värjäsin itekki mustasta punaseen ja käytin vaan hiuksiin yhen värinpoiston ja laitin punasen värin :oo mut hiukset reagoi eritavoilla aina c:

   Poista