sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

KESÄLOMAN ALKUU

keskiviikkona mulla oli eka ajotunti ja se oli aika jännää. pääsin sitte ajelee jopa jo liikenteeseen vähän mautolla ja seuraava tunti on maanantaina. muuten oon ollu alkuviikos mun kavereide ja etenki janeten kanssa.

torstaina matkasin kohti järvenpäätä eemelille. aw voiks olla jotain ihanempaa kun saa nukahtaa rakkaan viereen ja muutenki viettää sen kanssa aikaa. mun teki mieli vaan koko ajan pitää eemelist kiinni ja olla sitä iha lähellä. me vietettii aikaa sen kavereiden kanssa ja katottii pari leffaa ja toki syötii ja vaan lahnattiin. hihi eemeli on ihana ♥

lauantaina tulin kotiin aamupäivällä. äiti oli mua vastassa juna-asemalla ja mentii siitä sitte kotiin pakkaamaan. me lähettii sit illemmall mun perheen kanssa mummun ja ukin torpalle siikasii yheks yöks. tultii aika myöhään perille mut noi muut kävi kuitenki uimas ja mä kävin saunassa.

sunnuntaina eli tänään tultii kotii joskus 5aikaa. mua väsyttää vaiks oon nukkunu autossa lähes koko matkan. nyt vaan dataan koko loppupäivän ja odotan et janette tulis viel moikkaamaan mua.

just tälläst fiilistä ja tunnelmaa oon odottanu kesälomalt. mul ei oo kiire mihinkää aamulla ja illalla voin olla kavereiden, rakkaan tai perheen kanssa. nautin todella paljon kun saan olla mun rakkaiden ihmisten kanssa. vaikka oon aika samallainen kun useimmat mun ikäset et kotona ei oo välttämät nii kiva olla mutta kuitenki on kiva viettää perheenki kans aikaa syödä yhessä ja käydä vaiks koiralenkillä. onneks kesä on vast alussa nii ehin viel tehä vaikka mitä c:

viikonpäästä Lana Del Rey keikki jannan kanssa. hihi en osaa odottaa. varmaan tulos ikimuistonen päivä !


2 kommenttia: