sunnuntai 29. syyskuuta 2013

MARKKINAT -13

tällä viikolla ei oo tapahtunu mitään ihmeellist muutakin taksvärkki, markkinat ja jannan synttärit c:
perjantaina meillä oli taksvärkki jolloin sain vaan herätä kotoa millon halusin. kuuntelin vaan klassistamusiikkia ja makasin mun sängyllä kissojeni kanssa. syötyäni aloin siivota. pidän siivoamisesta sillon tällöin mutta en oo kuitenkaan sillainen ihmisen joka olis joku siivousnarkomaani xd
joskus 3aikaan kävin kaupasssa ja hain ruokaa. heti siitä sitten alointekee ruokaa ja vähitelle emoposse alko kokontuu meille koska haluttiin syödä yhessä ennen markkinoita ja juhlistettiin siin jannan synttäreitä.
PALJON ONNEA JANNA JOKA ON JO ISOTYTTÖ c:<3
kun me oltiin yhessä syöty tortilloja niin me lähettiin markkinoille. fiilis oli ihan loistava. mun kaverit on mulle kaikkikaikessa ja aw ne on niin ihania ja pitää mut koossa c: illala kun ihmiset alko häipyä vähitellen  niin mekin meijänki porukka erkaantui. lähin janeten ja samun kanssa roosalle. oli kiva olla vähän ei-niiin-tuttujen-ihmiseten kanssa ja viettää iltaa. yöksi sitten menin janetella. aamulla mun porukat tuli hakee mua ja kävin niiden kanssa vielä markkinoilla. koossa varmasti paras markkina viikonloppu c:

3 kommenttia: