keskiviikko 4. syyskuuta 2013

YOLO $WAG PIZZA BITCH 666

 heeeij !

paluu normaaliin koulu arkeen ja mietin jo nyt ekaa lomaa. oon jo jotenki kyllästyny yläasteeseen ja haluisin jo päästä lähemmäs omaa unelma ammattia mutta eiköhän tääkin vuosi kulu nopeest niinku aikasemmatkin c:
meil oli viimeviikolla koulukuvaus koulussa ja perjantaina pidettii tyttöjen ilta meillä ja syötiin paljon pizzaa ja mentii meiltä sit janetelle yöks. 

maanantaina eli eilen olin pitkäst aikaa jällä. jotenki oli jännä vetää luistimet jalkaa ja palata hetkeks jäälle. mullahan on edelleen liikunta kieltoo mut sain luvan mun vanhemmilt mennä koklaa ja tulihan simmonen fiilis et haluisin jatkaa mutku koppa ei oikee salli sitä eikä oikeen  oman perheen aika. haluun mieluummi et mun veljee panostetaa kaikki koska sille jääkiekko on oikeest tärkee asia ja onhan se mullekki mun mut mulle jääkiekko ei oo lukaan verrattuna mitään. nytkin vahdin mun pikku siskoa kotona kun vanhemmat kuskaa lukaa lohjalla. oon kyl ilonen ja ylpee mun vanhemmist ku ne tukee kaikin voimin et me urheiltais ja harrastettais jotain c:

2 kommenttia:

  1. Toi kissa on karmaisevan näkönen o__O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tarkotatko niinku pelottavaa vai karvaista vai mitä xd ?

      Poista